bästa postorder brud webbplatser

Kan ett katta flirta? Det verkar faktiskt saso det.

Kan ett katta flirta? Det verkar faktiskt saso det.

Somlig katter ar mer flirtiga annu andra. Mi tvekar att hantera ordet ‘flirt’ i och med det kan betyd att en kisse-miss har manskligt beteende; anda tror mig att det ske. Sam det befinner si sa fin nar det sker.

Den etta katten som introducerade mig stav kattflirta varenda uppsyn svarta kisse-miss Rama. Rama kom mot oss vred sam otrygg. Jag arbetade tillsamman honom, och sa smaningom band han mycket starkt tillsammans ja. Och jag svar, han borjade ogonkast. Hur visste mig det? Narvarand ar markli itu hans flirtbeteenden

  • Han gav undertecknad ogon i sovrummet samt sprang at sovrummet samt uppmuntrade mig att atfolj honom. Det har har forvandlats mot nagon Rama-tradition. Det finns ett oke taktik att han ledning sig, kvittrar samt tittar pa mej sasom betyder, ‘mig vill innehav kattetid allen ino sovrummet!’ forsavitt ett annan kisse-katt smyger in blir Rama petulant, mumlar kungen saken da andra katten och icke kramar. Stamningen ar paj.
  • Hans kroppssprak befinner si fint samt slapp. Rama stracker sig villig sidan, stracker langa tassar samt ben samt astadkommer narapa e ‘C’ tillsamman kroppen.
  • Han smalnar ogonen sam gor halsiga, konstiga ljud nar vi snugglar. Hans late befinner si glada. Mig hade aldrig nago kisse-miss foreta det dessforinna. Andock att ogonkast anta mi kan uttrycka sig konstig hos annorlunda katter. Zorros flort, som mi kommer att aberopa om ett ogonblick, skiljer sig fullstandig fran Ramas.

Mig tankte att mi skulle be om nagot nago beteendevardare underbe hon tyckte forsavit hur sa mi titta. Marilyn Krieger, certifierad kattbeteendekonsult och skribent, sa att det ar normal att katter visar forsvinna emotione itu tillgivenhet i jamforelse med tryta favoritmanniskor saval som andra kreatu de befinner si bundna till. Det finns en antal bedarande takti att lotsa de dar villig. Dessa innefatta svansomslag, ogonkyssar, naskyssar, storande, gnuggande samt sockra vokaliseringar.

Marilyn sa, ”Det ar nago vinn-vinn-situation. Allihopa befinner sig forstarkta – alskande kattforaldrar alskar dom liten karleksfulla skarmarna, vissa kanner sig hedrade sam utvalda. De majoriteten svarar igenom att framfora katterna observans sexigaste Medellin flickor och stundtals behandlar dom samt forstarker dem for tryt sockr skarmar. ”

Marilyn astadkomme nagon fint menin. Vi kan vara odla glada kvar att lite dessa uppvisningar bruten tillgivenhet att vi oavsiktligt fortsatter att armera de dar, oavsett ifall vi inser det alternativt ick. Jag vet att mig vanligtvis forstarker beteenden hos mina katter (duktig och daligt) inte me att tanka kungen det.

Sjalv vet att mi alskar dessa emotioner it tillgivenhet. Skada flirtar do? eventuellt det befinner sig sjalv som endast inneha det enastaende tillsammans grima kisse-miss. Va befinner si skillnaden mellan florta samt tillgivenhet? Har ar fyra beteenden saso mig kallar ogonkast, vilket befinner si saken da tillgivenhet Marilyn talar forsavitt.

Rama skanke ja sovrumsogonblicken, sasom sjalv beskriver ovanfor

Skad ganska befinner si det alldeles enkelt for att han befinner si nagon blank neger katta tillsamman ett sultigt yttr! Hur sa befinner sig forstarkning och vad beror villi saken dar narvarand kattens unika personlighet? Kanske?

2. Intensivt fullmakt

Zorro befinner sig mastaren inom den intensiva (flirtiga) stirringen! Det befinner sig ick ett ‘jag hotas’ eller en ‘jag ar freaked’ stirrar. Forsavit mig var tvungen att lagga nagon huma presentation mo det, skulle mi halla med det ‘sjalv vill lask de!’ gl. Zorro visade det har forst utstott, vi vart ruta. Han kande oss nappelige. Hurdan larde han sig att producera detta? Mi skulle villi onska veta. Varfor beter sig somlig katter odl samt andra ej?

3. Dansande tassar

Detta ar en variant kungen ‘att gora kex’, samt vissa katter tar det ett steg mer. Zorro alskar inte endas att applicera centrum kna, han kommer att samlag gallande ryggen och knada luften nar han befinner sig jovialisk. Dessa tassar promenerar evigt.

4. Stracker ut lyxigt

Det har befinner sig nago foremal jag inneha sett katter gora nar do ar extremt glada. De rullar ut gallande rygg och blad samt stracker sig langa och utsatter magen stav varlden. Mig inneha fatt katter att handla det har nar sjalv introducerar dom mot ett annan bondkatt, och mig har fatt katter (senast Zorro) att gora det til ja. Det titta ut sasom det bast uttrycket forut valgang.

Sjalv antar att vi folk tycker om att filosofera pa saker inom vart eget koppling. Oavsett ifall din bondkatt flirter alternativ fullstandigt lat hedrar dej med konstig tillgivenhet – lira det e flygplansrullning? Njut fran do goda vibbarna och karleken som skickas fram och i retu. Mi inneha stadse trott att vara katter samt vara djurkamrater befinner si stora lararinna ifall lov. Dessa beteenden befinner sig endas ett metod som dom lar oss ifall lov sam uppkoppling.

Flirtar dina katter? Befinner si det fullstandigt enkelt tillgivenhet eller forstarkt upptradande? Hurda visar do sin lov? Splittra dina tankar ino kommentarerna!

  • 5 satt katter lar undertecknad talamod
  • 5 metod Katter forbattrar karna gift
  • Somliga veterinarer anser att raddnings- sam aterhamtningskatter ar en fraktion jobbet
  • Mig alskar uppsyn bondkatt, skada han befinner sig saker gallande att det befinner sig ratt stundtals
  • 5 slumpmassiga platser sjalv hittar oupphorlige mina kattleksaker
  • 8 fason mina katter forsoker bega mej forsena villig jobbet

Forsavit Catherine Holm Berattade att hon befinner sig humoristisk men icke kanner till det, anklagad darfor att vara ett oavsiktlig konstnar utav sin karl, tigande, med ideligen oanmalda sprangningar inom dansande livlighet, Cat Holm alskar att plita om, arbeta stav sam he med katter. Hon befinner si skribent till The Great Purr (kattfantasieroman den 1 juni), kattens temanbok Driving with Cats Ours akt a Short Time, skaparen utav Ann Catanzaro kattfantasi berattelsebocker samt forfattaren till ett pa lingar. Hon alskar att svang-om, befinna ute nar det befinner si genomforbar, studera, busa tillsamman katter, skapa musik, producera och utbilda yoga och forfatta. Cat bor inom skogen, som hon alskar lika ofta saso riktigt mork lala, och tillat regelbundna inspirationskott ihop tillsammans sina tvafaldig espressobilder av staden.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *