topp postorder brudtjänster

Om var stravan efter vanskap, hopp och karlek

Om var stravan efter vanskap, hopp och karlek

Nar jag skrev till henne som jag matchats med kandes det konstigt

Jo, sjalv var tvungen. Tinder… Andra nog tanker pa snabba ligg och dylikt, men inte sjalv. Jag var snarare mer hagad fran att kunna vaga chansen att traffa nagon gallande Tinder med andra sidor. Tinder ar tredje sidan sjalv forsoker pa.

Pa Happy Pancake fick jag till ett par dejter, men som nej inte ledde nagonvart. Jag fick gno hart forut att ens raka nan. Det varenda otaliga konversationer som helt plotsligt upphorde blott sadar, eller tjejer som ej svarade nar jag ringde som vi definitivt infor en potentiell dejt. Kungen Motesplatsen hade de flesta tjejer ett gratis medlemskap. Som betalande medlem kunde jag inte posta meddelanden till dem, ifall sjalv ej betalade en extra avgift for detta… Jag slutade titta pa den sidan ganska snart….

Men allihopa pratar ju ifall Tinder, sa det borde ju bli nagot. Det ar dar det hander! Jag lade upp ett par bilder som var ganska odramatiska, skrev en sma introtext som varje portratt och koncis. Ville ge ett allvar intryck. Och sa borjade jag svepa. Och svepa. Och svepa…. I inledningen tittade jag ingaende gallande all bilder gallande de tjejer som dok upp en efter en i karna rinnande. Jamfort med andra sidor kan man ju inte foreta sokningar pa Tinder utifran givna kriterier. Dar maste man skrida genom person for person. En i taget. Det ar lite segt samtidigt som spanningen skapas av att varje ‘like’ man ger kan resultera i en matchning. En matchning betyder ju anda att det finns ett entusiasm fran dig och den andra personen. En minimal, men andock, en omsesidighet. Kungen de traditionella sidorna kan man ju langa meddelanden till vem som helst, vilket betyder att du kungen forhand inte riktig vet hur ens meddelanden kommer att tas emot. Kungen Tinder ar ju badas engagemang for varandra en forutsattning pro att man overhuvudtaget ska kunna beratta. Forut en filur som vill klara av mata hur ofta hag forut en det finns, ar Tinder namligen himla lamplig, i och med det blott ar att rakna antalet matchningar.

Den andra matchningen forsvann helt sonika efter nagra dagar nar sjalv bra hade avgjort mig for att forfatta till henne. Ar det algoritmerna som retas med undertecknad, eller ar intresset forut mej helt enkelt minimalt??

Det noggranna granskandet av folks bilder forbyttes ganska inom kort i en snabbare ‘hantering’. Det blev valdigt traligt foto sagt. Det blev blott en samling bilder pa manniskor som jag aldrig skulle ha nagot att handla med. Det varenda fangslande att se mangfalden av bilder. Unga tjejer i blott underkladerna som darjamte skrev ut vilket gymnasium eller sysselsattning de hade. De verkade inte lata sig limit sig av omutlig social tillsyn, eller risken for att bilderna anvands av skumma typer.

Det var massor roligare an Tinder

Dock har de flesta manniskor typ ansprakslosa bilder markte jag. Det kandes ej som att det har varenda platsen pro de snabba liggen pa rak arm. Det kandes mest som de andra sidorna men med enkom bilder. Och inga introtexter forstas. Tinder kanns som stallet dar man minsann inte behover vacka intresse for sig i nagot, eller nagon. Man enbart lagger upp nagra bilder och vantar gallande att nagon amna svepa hoger. Sjalv visste ju inte ett dyft ifall henne. Kungen de vanliga sidorna skrev jag blott meddelanden till de som hade en hyffsat proper introtext, och en aning normala bilder. Sjalv kunde bega en kvick skattning ifall personen utifran sattet hon formulerade sig och posade pa bilderna. Men gallande Tinder ar det helt blankt.

De sista dagarna har jag svept hoger av bara farten utan att blicka nagot alls. Enormt monotont. Sjalv rakade dock kika att jag svepte hoger pro en kand som man nog ej kanner alltfor bra…. Efter 2 matchningar har Tinder fatt mig att uppfatta undertecknad annu mindre attraktiv an fordom. De negativa tankarna utfor sig paminda. ”Shit! Ar det faktiskt typ ingen av de dar mangderna fran tjejer som ens tyckte sjalv varje en smula fin…?” A andra sidan ar det farre tjejer dar ute an killar, och tjejerna behover inte svepa hoger sa sarskilt kopiost innan de far kontakt med nagon kis, formodar sjalv.

Igar nar sjalv varje pa snabbkopet for att kopa batteri hade kassorskan grymt fina naglar gorgeousbrides.net ta en titt pГҐ denna webbplats. De varje guldfargade. Sjalv alskar sant. ”Vilka fina naglar du har” sa jag lite dampad innan jag for ivag. Det varje nog forsta gangen i mitt leva sjalv kommenterade en utsocknes tjejs utseende.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *